top of page

Hvem er jeg?

Mit navn er Henriette

"At lykkes i livet og føle sig tryg i verden, kan lade sig gøre for alle - uanset kropsstørrelse, fortidens oplevelser, uddannelse, handikap eller alder."

 

Jeg arbejder ud fra den overbevisning at vejen til at lykkes ligger tættere på end vi går og tror.

 

I mit arbejde hjælper jeg klienter med at få øje på de ressourcer de har, men som vi alle ofte kommer til at glemmer i krisetider, eller perioder med mistrivsel. Kort sagt hjælper jeg mennesker med at finde- og lytte til deres kompas, som ofte kan være overdøvet af negative eller begrænsende tanker. 

 

Jeg trækker på min uddannelse i De Tre Principper , som tilbyder en ny og radikalt anderledes tilgang end psykologien.

 

Du vil møde denne tænkning i alle mine ydelser, hvad enten det drejer sig om personlig coaching, om ledelses- og organisationsudviklingsforløb eller selvledelse og selvudvikling. 

At arbejde med De Tre Principper skaber varige forandringer, og det betyder at man uanset udgangspunkt (!),  kan gøre sig fri af diagnoser og behandlere - mig selv inkluderet. 

"Det er hverken hårdt eller slidsomt at udvikle sig, modsat hvad vi ofte får fortalt."

Læs om hvad jeg tilbyder og priseksempler nedenfor - og husk at de netop blot er eksempler på samtaler. De problematikker som jeg kan hjælpe med, kan være meget andet.

 

Min baggrund

Jeg er coach med practitioner baggrund i De Tre Principper og har en akademisk uddannelse som Cand. Scient Idræt. Jeg er ledelses- og organisationsudviklingskonsulent og yogalærer. Min baggrund, erfaring og min tilgang er både akademisk og praksisnær. 

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram
Henriette Curtz Jansen
bottom of page